webPOS raskt butikksystem

Lynraskt butikksystem - registrer salgene på sekunder

Vi vet veldig godt hvor hektisk det kan være i kassen en travel lørdag formiddag. webPOS er bygget med hastighet i tankene helt fra bunnen, nettopp for å sikre at du kan gjennomføre alle salg i butikken så raskt og enkelt som overhodet mulig. Et salg tar nede i et par sekunder å legge inn i systemet, fra start til slutt.

Legg raskt inn rabatter i prosent eller beløp på hele ordren, eller på den enkelte varen.

webPOS salgsbilde

Revolusjonerende elegant utseende

Med sitt revolusjonerende elegant design og enkelt brukergrensesnitt vil det bare ta noen minutter før du og dine ansatte er i gang med salg av varer.

Alle deler av systemet er gjennomtenkt med tanke på så enkel bruk at man aldri behøver å lese noe bruksanvisning.

webPOS nettleser butikksystem

Full kontroll på varene - fra opprettelse til mottak

webPOS har innebygd fullt varekartotek der du legger opp alle varene dine, med varekode, pris, varegruppe, EAN/strekkode og beskrivelse.

Bestill deretter varene inn fra leverandørene dine, direkte gjennom webPOS, og motta dem direkte inn i systemet - med full lagerstyring.

webPOS leverandørbestilling

Enkel og oversiktlig administrering

Mange POS/butikkdata-systemer er svært vanskelige å lære seg, og ikke minst å bruke. webPOS endrer dette, og du er i gang med å legge opp varegrupper og produkter i løpet av et lite minutt.

Bruk enten en vanlig PC med tastatur + mus, eller administrer systemet fra en iPad ved hjelp av touch og iPad tastaturet. Det er opp til deg.

webPOS nettleser butikksystem

100% nettleser-basert - tilgjengelig fra overalt

webPOS kjører trygt og raskt direkte i nettleseren din og er dermed alltid tilgjengelig, uansett om du vil bruke en iPad i kassen eller en vanlig stasjonær PC med touchskjerm. Vil du bare sjekke salgstallene fra hytta kan du bruke det du har tilgjengelig der.

Ingen programvare å installere. Ingen backup å ta. Ingen oppgraderinger som må kjøres.

webPOS rapporter til butikkdata

Alle nødvendige rapporter

Kasserapporter og Dagsrapport hentes ut med et klikk, og skrives ut eller hentes direkte opp online av regnskapsføreren.

Få også rask oversikt over hvordan salget går gjennom dagen, hvilke produkter som selger best og hvem som selger best.

Kontroll på kontantbeløpet i kassene

webPOS krever at alle salg registreres på en valgt kasse, der også veksel (ved start på dagen) legges opp. På slutten av dagen lukkes kassen og man får produsert detaljert rapport på aktuelle beløp innenfor de forskjellige betalingsmetodene, momsoversikt og liknende - perfekt tilpasset regnskapsfører.